Sjuk och frånvaroanmälan

Frånvaroanmälan

Om ditt barn måste stanna hemma från skolan på grund av sjukdom eller annat viktigt så gäller detta under läsåret 2018-2019:
Ring 08- 508 41 352 före 07.30.

Frånvaroanmälan gör du också som vårdnadshavare direkt i Skolplattformen på följande sätt:

Alternativ 1: logga in på Skolplattformen och anmäl ditt barn.

Alternativ 2: anmäl ditt barn via sms (se guiden nedan)

Alternativ 3: ladda ner "anmäl frånvaro"-appen (se guiden nedan)

> Hur du gör finns beskrivet i följande guide

OBServera! För att kunna använda sms- och frånvaroappen är det nödvändigt att du som vårdnadshavare har registrerat ditt mobilnummer som kontaktuppgift under "Mina Sidor" på http://stockholm.se

Webbadress till skolplattformen för vårdnadshavare är: skolplattformen.stockholm.se/vardnadshavare (fungerar från och med den 20 augusti 2018)

Viktigt är också att du anmäler frånvaro senast klockan 08.00 varje dag. Detta gör att barnens lärare kan se om ditt barn är frånvarande direkt i sin dator på morgonen och morgonrutinen på skolan förenklas.

Support

Kontakta Kontaktcentrum för Stockholm stad vardagar klockan 08.00-16.30 (fredagar 16.00)
E-post: e-support@stockholm.se

Krya på dig!