Viktig information till vårdnadshavare och elever på Hjulsta grundskola

Stockholms stad och utbildningsförvaltningen följer det aktuella läget gällande Corona-viruset och vidtar de åtgärder som behövs enligt experternas råd. Grundskolorna fortsätter att hålla öppet och Hjulsta grundskola är öppen som vanligt. Detta gäller tills vidare, och det innebär att elever som är friska ska gå i skolan.

Om skolan kommer att stängas får du som vårdnadshavare och elev information via ett brev eller ett skriftligt meddelande från rektor på Hjulsta grundskola.

Du kan hitta aktuell information på skolans hemsida och på Skolplattformen. Har du frågor om skolan pratar du med läraren eller någon i skolledningen. Har du frågor om ditt barns hälsa kontaktar du 1177. Har du frågor om Corona-viruset finns det bra information på olika språk på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Skolledningen på Hjulsta grundskola

Heléne Hodges, Rektor