Information om droger 10 mars

Vi är rädda om våra elever och vill att alla ska lyckas. Därför bjuder vi in dig som är förälder med barn på Hjulsta grundskola till en viktig kväll. Du är välkommen oavsett vilken årkurs ditt barn går i. Denna kväll gäller för alla föräldrar. Kom och lyssna!

Vi vill att alla våra elever ska lyckas i skolan och i livet.  Tyvärr finns det risker som på flera sätt kan påverka ditt barn, vår elev i sitt lärande, bland annat droger. För att lära oss mer om detta svåra ämne har vi denna kväll bjudit in experter från Framtid Stockholm Järva, som kommer till oss och berättar mer om droger och vad du som förälder kan behöva veta.

Kl.18.00 är det först information, sen får du möjlighet att träffa och prata med våra andra kunniga partners som vi arbetar tillsammans med, som fältarbetarna, socialtjänsten, föräldrarådgivningen och polisen. Kom och lyssna, ställ frågor och diskutera med oss!

Var: Hjulsta grundskola i högstadiets matsal

När: tisdag 10 mars  Klockan 18.00

Vi erbjuder tolkar på arabiska och somaliska. Har du behov av tolk på annat språk kontakta skolans expedition på 08-508 41 350

Välkomna!